Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
1 φλιτζάνι κορν φλάουρ
1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα
1 1/4 φλιτζάνι νερό
λαδόκολλα
κουπ πατ σε χριστουγεννιάτικα σχέδια
Ρίχνετε το κορν φλάουρ, τη σόδα και το νερό σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν το μίγμα γίνει στερεό (μετά από περίπου 15 λεπτά), αποσύρουμε από το μάτι της κουζίνας. Ρίχνετε τη ζύμη σε ένα μπολ, σκεπάζετε με πετσέτα για να μην ξεραθεί η επιφάνεια και αφήνετε μέχρι να κρυώσει καλά. Στη συνέχεια, την πλάθετε με τα χέρια μέχρι να μαλακώσει και να γίνει σαν πλαστελίνη (θα χρειαστεί να προσθέσετε λίγο κορν φλάουρ αν «κολλάει» στα χέρια.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr