Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή παραχώρησε το Coronis, κατασκευής 2006, έναντι 7,1 εκατ. δολαρίων. Το deal έκλεισε λίγο κάτω από τα 7,43 εκατ. δολάρια, που είναι η αξία του πλοίου, σύμφωνα με την VesselsValue.
Η παράδοση του πλοίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν τις 20 Ιανουαρίου του 2021 και τότε ο στόλος της Diana θα έχει συρρικνωθεί στα 39 πλοία.
Η ναυτιλιακή έχει παραχωρήσει δέκα bulkers, τύπου panamax, από τον Νοέμβριο του 2018, με την εισηγμένη στον Nasdaq Castor Maritime να είναι ο αγοραστής των δύο από τα τρία τελευταία πλοία, τα οποία πωλήθηκαν.
Η Diana ανακοίνωσε καθαρές ζημιές 12,2 εκατ. δολαρίων το δεύτερο τρίμηνο του 2020 έναντι ζημιών 2,7 εκατ. δολαρίων την ίδια περίοδο πέρυσι και είχε προαναγγείλει την πώληση περισσότερων πλοίων.