«Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι η διατροφή αποτελεί έναν βασικό παράγοντα για την υγεία μας και μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην πρόληψη αλλά και την επιβάρυνση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Έτσι, ορισμένα τρόφιμα διαθέτουν αντικαρκινικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην προστασία του οργανισμού, ενώ άλλα μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων», εξηγεί η Κάλλια Γιαννιτσοπούλου, Kλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, MBA, SRD.
Το θέμα είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα η διατροφή παίζει έναν ρόλο – δεν είναι όμως ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει την υγεία μας.
Περισσότερα στο monopoli.gr.
Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr