Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου πήρε προθεσμία για τις 8 Νοεμβρίου και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης για τις 7 Νοεμβρίου.
Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ζητούν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία η οποία ξεπερνά τις 6.000 σελίδες.
Καταθέσεις μαρτύρων, πορίσματα πραγματογνωμόνων, συνομιλίες της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τα ενημερωτικά των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ εμπεριέχονται στην ογκωδέστατη δικογραφία την οποία πρέπει να μελετήσουν οι εμπλεκόμενοι πριν καταθέσουν τις εξηγήσεις τους.
Ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς δήλωσε «Αισθανόμαστε ότι κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε πριν και μετά την πυρκαγιά. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στη δικαιοσύνη, ώστε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν».