Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Νοέμβριο έχει ανατεθεί στο ΔΕΚ Αθηνών η διενέργεια τακτικού φορολογικού ελέγχου όλων των ανέλεγκτων χρήσεων, των 24 εξωχώριων εταιρειών της Δ.Ο.Υ. Κύμης και των 161 εταιρειών της ΔΟΥ Κρανιδίου.
Η αρμόδια υπηρεσία, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ELENXIS, έχει δρομολογήσει όλες τις υποθέσεις για έλεγχο προς τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του σχεδίου για τον φορολογικό έλεγχο των εξωχώριων εταιρειών της χώρας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν λάβει σειρά προτεραιότητας και αποσταλεί για έλεγχο άλλες 33 υποθέσεις στις αρμόδιες ΔΟΥ.
Διαβάστε επίσης: