Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Συνεχίζοντας , ο επικεφαλής του Ομίλου αναφέρθηκε στους 200 εργαζόμενους , τα μέλη της οικογενείας του , που δουλεύουν επιβλέποντας με επιμέλεια την κάθε επιχείρηση, αλλά κυρίως ευχαριστώντας τα παιδιά του, τονίζοντας ότι: «Προσπαθώ σε κάθε κατάστημα να υπάρχουν και οικονομικά μενού, ακολουθώντας την οικονομική κρίση , παρακολουθώντας όμως τις γευστικές εξελίξεις, αλλά και διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα των υπηρεσιών» , προσθέτοντας πως «Φέτος ανοίξαμε δύο καταστήματα , στην Γλυφάδα το «Ramino» και στη Βούλα το «K.Grill», στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο , ενώ σεβόμαστε διαχρονικά τον παράγοντα άνθρωπο , από τον αρχιμάγειρά μας , μέχρι τον λαντζέρη, γι αυτό και είναι όλοι δίπλα μας στην καθημερινή προσπάθεια , δίνοντάς μας το καλύτερο των δυνατοτήτων τους».
Να σημειωθεί , πως ο Όμιλος τηρεί πιστά τα υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης που τον καθιέρωσαν και αποτελεί πια σήμα κατατεθέν στην αθηναϊκή εστίαση, διαθέτoντας πάντα το «Καστελόριζο Κηφισιάς», το «Καστελόριζο Βάρκιζας», τους «Ορίζοντες Λυκαβητού», το «Όμικρον», το «Ρακί Μεζέ», το «Κ.Grill» στις Τζιτζιφιές και το «Μezze Glyfada».
Με άρτια υποδομή, εξειδικευμένο προσωπικό, μοναδική ατμόσφαιρα και πάντα τις εκλεκτότερες πρώτες ύλες, τα εστιατόρια του Ομίλου Καστελόριζο εξασφαλίζουν τη σίγουρη επιτυχία για κάθε εκδήλωση Μάλιστα , οι «Ορίζοντες Λυκαβητού», με τον σεφ Νίκο Κουντούρη, προσφέρει δυνατές αυθεντικές γαστρονομικές προτάσεις, ενώ το εστιατόριο Όμικρον στη Νέα Ερυθραία , από τον προηγούμενο μήνα, παρέχει νέες γευστικές προτάσεις της σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη, που μαζί με την ομάδα της, τον Νίκο Κουτρουμπάνο και τον Αντώνη Σιμογιάννη μαγειρεύει μια νόστιμη ουσιαστική και ενδιαφέρουσα ελληνική κουζίνα με πολλές νεωτεριστικές πινελιές. Με προσεκτικά διαλεγμένες άριστες πρώτες ύλες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, όπως γνωρίζει χρόνια να επιλέγει ο Όμιλος , το εστιατόριο "Όμικρον" ανανεώνεται , με την κουζίνα του να μοσχοβολάει από βουνίσια άγρια χόρτα , μυρωδικά της εποχής, τυροκομικά από τη Μήλο και τη Νάξο, φάβα από τη Σχοινούσα και τραχανά από τα Γιάννενα.