Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Τα προσαρμοσμένα προ φόρων κέρδη αυξήθηκαν 12% στα 5,94 δισ. δολάρια. Τα προσαρμοσμένα έσοδα αυξήθηκαν 2% σε σχέση με την πτώση 9% που περίμεναν οι αναλυτές.
Το καθαρό περιθώριο από τόκους σημείωσε άνοδο στο 1,64% από το 1,6%, ενώ η απόδοση ιδίων κεφαλαίων μειώθηκε στο 8% από το 9%.
"Θα ήμουν ευχαριστημένος αν μπορούσα να κλείσω το 2017 τώρα", δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής Iain Mackay σε συνέντευξή του στο Bloomberg μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Υποβάθμισε το ενδεχόμενο περισσότερων αγορών ιδίων μετοχών εκτός των 3,5 δισ. δολαρίων στις οποίες προχώρησε τους τελευταίους οκτώ μήνες για να ενισχύσει την τιμή της μετοχής της.