Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Όπως μετέδωσε το κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, η γέφυρα, σε τμήμα αυτοκινητοδρόμου στην πόλη Γουσί, καταπλάκωσε τρία αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι στα δύο από αυτά. Το τρίτο όχημα ήταν σταθμευμένο κάτω από τη γέφυρα, χωρίς να βρίσκεται κανείς στο εσωτερικό του.
Παράλληλα, τρία αυτοκίνητα και δύο φορτηγά βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα όταν κατέρρευσε, τα οποία συγκρατήθηκαν από το στηθαίο. Δύο από τους επιβαίνοντες σε αυτά τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, διενεργείται έρευνα από τις δημοτικές αρχές και στελέχη του υπουργείου Μεταφορών για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Μέλη σωστικών συνεργείων και ειδικοί του υπουργείου Μεταφορών είπαν στο πρακτορείο πως σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της έρευνας, ή γέφυρα κατέρρευσε διότι βρίσκονταν πάνω της φορτηγά με πολύ βαρύ φορτίο.