Κάνουν και τα δύο cameo εμφανίσεις στα "έπη" του James Bond, έτσι ώστε να συντηρείται ένα αέναο debate για το αν ο κομψός πράκτορας προτιμούσε αυτό με τη βότκα ή αυτό με το τζιν.
Επόμενη απορία που δεν θα λυθεί ποτέ, είναι και το γιατί είχε αυτή την εμμονή με το "χτύπημα" του ποτού και δεν ήθελε με τίποτα το "ανακάτεμά" του. Οι θεωρίες είναι πολλές και άλλες αναφέρονται στο πόσο πιο σωστά παγωμένο είναι το αποτέλεσμα όταν χτυπάς το κοκτέιλ, και άλλες (σαφώς πιο ακραίες) μιλούν για την πιο έντονη αντιοξειδωτική δράση των shaken not stirred συστατικών.
Όλοι οι απανταχού γνώστες έχουν να συμφωνήσουν, ωστόσο, στα εξής: ναι, υπάρχει σαφής διαφορά στο χτυπημένο από το ανακατεμένο martini και, όχι, ο Bond, James Bond, δεν το έκανε από φιγούρα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr