Όπως εξηγεί και ο Γκόρντον Ράμσεϊ,το φαγητό αυτό στην καλύτερη περίπτωση απλά... τρώγεται, ενώ στη χειρότερη είναι απαίσιο, μισό-μαγειρευμένο και βρώμικο.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ίδιο ισχύει και για τους επιβάτες της α' θέσης που μπορεί να νομίζουν ότι το φαγητό τους είναι καλύτερο, όπως στην πραγματικότητα, όλες οι μερίδες προέρχονται από το ίδιο μέρος.
Τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες.
Επίσης η... συναρμολόγηση του δίσκου με σαλάτες, γλυκά, ψωμάκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες γίνεται στο πάτωμα.
Τα ζεστά γεύματα προετοιμάζονται σε μεγάλα βιομηχανικά ταψιά μέσα σε πλαστικούς φούρνους στους 5 βαθμούς Κελσίου για 90 λεπτά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr