Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Έτσι γλιτώνουμε χρήματα αλλά και έξτρα κόπο από το μαγείρεμα. Είναι όμως πάντα ασφαλής η συγκεκριμένη πρακτική; Σε ποιες περιπτώσεις είναι αυξημένος ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης;
Μια δηλητηρίαση στην πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα λοίμωξης από βακτήρια που υπάρχουν μέσα στο φαγητό, ενώ μέχρι σήμερα τα περισσότερα περιστατικά οφείλονται στο καμπυλοβακτηρίδιο (Campylobacter), το οποίο μπορεί να επιβιώσει μέχρι και για δύο ώρες πάνω στις επιφάνειες της κουζίνας.
Περισσότερα στο penna.gr