Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Αυτή η τάρτα είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, και επειδή τρώγεται παγωμένη είναι ένα γλυκό ιδανικό για το καλοκαίρι. Μπορείτε να τη φτιάξετε με την ανάλογη ποσότητα στέβιας αντί για ζάχαρη για λιγότερες θερμίδες.
Υλικά
Για τη βάση
- 1 1/4 φλ. σκόνη αμυγδάλου (υπάρχει συσκευασμένη στα σούπερ μέαρκετ ή μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας αλέθοντας ωμά ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
- 1/4 φλ. κακάο σε σκόνη
- 1/4 φλ. ζάχαρη άχνη
- 5 κ.σ. βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα
- 3/4 φλ. κρέμα γάλακτος
- 3/4 φλ. γάλα αμυγδάλου
- 1/4 φλ. βούτυρο
- 85 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 3 κ.σ. σκόνη κακάο
- 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr