Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Sbokos Group, κ. Χ. Φωσκολάκης δήλωσε σχετικά: «Η δέσμευση της Διοίκησης στις διαχρονικές της αρχές και αξίες είναι συνειδητή και πρωταρχικής σημασίας. Υποστηρίζει με κάθε τρόπο την Ποιότητα με συνεχείς επενδύσεις για τη διατήρηση και την εξέλιξη των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων για να παραμένουν σε άριστο και σύγχρονο επίπεδο. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι το σημαντικότερο μέρος της προσπάθειας για τη διατήρηση της ποιότητας, η οποία μετατρέπεται για όλους μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι χωρίς τελειωμό. Η αφοσίωση των ανθρώπων μας στο να μοιράζονται το ίδιο όραμα με τη Διοίκηση είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ όλων μας καθώς και αποτέλεσμα διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης».
Το ελληνικό πρωινό που προσφέρεται και στα πέντε ξενοδοχεία του Sbokos Group χαρακτηρίζεται από την έμφαση στα Κρητικά τοπικά προϊόντα και αποτελεί τμήμα της φιλοσοφίας λειτουργίας τους τα τελευταία χρόνια.
Η Vice President Food και Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), Uxue Azpiroz, επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου Sbokos Group. Η δέσμευση του Ομίλου στη συνεχή βελτίωση αποδεικνύεται έμπρακτα από την τήρηση και πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης (ποιότητα, ασφάλεια τροφίμων και περιβαλλοντική διαχείριση) από το 2002 όπως επίσης και με την πιστοποίηση του εξοπλισμού.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr