Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ξενάγηση και η οινογνωσία στους αμπελώνες της ΑΧΑ Millésimes και, συγκεκριμένα, στο «Château Pichon-Baron» του Ομίλου ΑΧΑ, μια επίσκεψη η οποία μύησε τους προσκεκλημένους στα μυστικά του φημισμένου γαλλικού κρασιού. Τους ταξιδιώτες εντυπωσίασαν οι αμμοθίνες, οι θερινές επαύλεις μιας άλλης εποχής, καθώς, επίσης, και διακεκριμένα εστιατόρια της πόλης με κορυφαίο το «Le Quatrième Mur» που στεγάζεται στην εμβληματική όπερα του Bordeaux και προσφέρει γαστρονομικές δημιουργίες με την υπογραφή του διάσημου και διακεκριμένου με 2 αστέρια Michelin chef, Philippe Etchebest.
Τους καλεσμένους συνόδευσαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι οι κ.κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας, Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων & Customer Care, Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, Δημήτρης Μελεξόπουλος Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων, Βασίλης Βολωνάκης, Επικεφαλής Ανάληψης Μεγάλων Επιχειρήσεων, Βιργινία Λαμπρούση, Διευθύντρια Υποστήριξης & Εκπαίδευσης Πωλήσεων, Διονύσης Ακτύπης, Συντονιστής ομάδας Μεσιτών και Πρακτόρων και μέλη της ομάδας Πωλήσεων της Εταιρείας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr