Στις 26 & 27 Οκτωβρίου, υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ, δύο master classes μαγειρικής
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Senator του Rhode Island Leo
Στις 8 Νοεμβρίου, στο δείπνο του θεσμού Greek TravelAwards που παρέθεσε το γραφείο του ΕΟΤ στο Λονδίνο σε 100 δημοσιογράφους ταξιδιωτικών προορισμών, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε φρεσκότατα λαβράκια, τσιπούρες και κρανιούς Fish from Greece. Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Six Park Place, με σκοπό τον εορτασμό της επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού, παρουσίασε ο ηθοποιός Alexis Conran. Το μενού για την ξεχωριστή βραδιά σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Ελληνίδα νικήτρια του Master ChefBBC, chef Ειρήν
Την ΕΛΟΠΥ εκπροσώπησε και στις δύο εκδηλώσεις η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr