Η αξιολόγηση και βράβευση της El Sabor, πραγματοποιήθηκε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η κερδοφορία, η ρευστότητα, αλλά και η σχέση της προς ξένα κεφάλαια. Ταυτόχρονα, συνυπολογίστηκαν επιπλέον παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια, η πολιτική της στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η δραστηριότητά της σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.
Η El Sabor εφαρμόζοντας το νέο επενδυτικό της πρόγραμμα, έθεσε σε λειτουργία την καινούρια, υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της, αυξάνοντας στο τετραπλάσιο την παραγωγική της δυνατότητα. Συνολικά, οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας, καλύπτουν αυτή τη στιγμή 5.000 τετραγωνικά μέτρα στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων. Ως στόχο του ίδιου προγράμματος, έχει θέσει παράλληλα την ανάπτυξη και επέκταση της ήδη υπάρχουσας σειράς προϊόντων της.
Ο Κωνσταντίνος Μάμης, Διευθύνων Σύμβουλος της El Sabor παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον επικεφαλής της New Times Publishing, κύριο Σπύρο Κτενά, δήλωσε ότι «Η El Sabor, διατηρώντας της ελληνικές της ρίζες, θα παραμείνει πιστή στο όραμά της, αλλά και στο αναπτυξιακό της σχέδιο στηρίζοντας ουσιαστικά την οικονομία της χώρας».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr