O Ε.Φ.Ε.Τ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος "Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων" έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος κρέατος από κρέας πουλερικών, με την εμπορική ονομασία "ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΤΨ" με αριθμό παρτίδας 2024230221, ημερομηνία παραγωγής/κατάψυξης 23/02/21 και ημερομηνία ανάλωσης 23/02/23, που παράγεται και διακινείται από την επιχείρηση ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα.
Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου φαίνεται κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.
Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr