Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, μέσα σε ένα εντυπωσιακό, εορταστικό σκηνικό, η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιου Συριανού. Ο κ. Συριανός μίλησε για τα 30 χρόνια απρόσκοπτης και επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην αγορά, σκιαγραφώντας μέσα από ημερομηνίες σταθμούς, 3 επάλληλους κύκλους μιας ενιαίας ανοδικής εξέλιξης που διαμορφώσαν το σημερινό της χαρακτήρα. Παράλληλα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό όραμα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, που αποτελεί ταυτόχρονα κάλεσμα και δυναμική πρόκληση για νέους δρόμους και προοπτικές στον κλάδο της ζυθοποιίας, έκανε λόγο για τις 10 αξίες που συνθέτουν το DNA της: Μεράκι για τη συνταγή, Αυθεντικότητα στη γεύση, Περηφάνεια για την ποιότητα, Εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της, Σεβασμό στους συνεργάτες της, Ειλικρίνεια στις σχέσεις της, Τόλμη για καινοτομία, Επιμονή για εξωστρέφεια, Πίστη στην Ελλάδα αλλά πάνω από όλα το Πάθος για την μπίρα.
Επιπλέον, ο κ. Συριανός, τόνισε πως ένας νέος αναπτυξιακός κύκλος ανοίγει για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ο οποίος βασίζεται σε 3 κυρίως μοχλούς. Ο πρώτος αφορά την απαιτούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα χρηματοδοτήσει τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας και θα βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της, ενώ θα αναβαθμίσει παράλληλα και την εταιρική διακυβέρνηση με νέες ιδέες και δυνατό παλμό. Ο δεύτερος σχετίζεται με τα νέα προϊόντα και τις στρατηγικές συνεργασίες, τα οποία και θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της νέας γραμμής εμφιάλωσης, επένδυσης ύψους 10 εκατομμυρίων, στην Αταλάντη, τον Απρίλιο του 2020. Ο σημαντικότερος όμως, μοχλός όλων αλλά και εγγύηση της περαιτέρω ανάπτυξης και ευημερίας της εταιρείας, είναι η προσήλωση των ανθρώπων της στο όραμα και τους εταιρικούς της στόχους, με σιγουριά και ασφάλεια, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης αναφέρθηκε στη Διττή Εκπαίδευση, το 3ετές πρόγραμμα πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης ζυθοποιών που υλοποιεί η εταιρεία σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κατά το οποίο οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται από την επιχείρηση, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της ανεργίας της χώρας μας και τη στήριξη του συνολικού οικοσυστήματος του κλάδου της ζυθοποιίας στην Ελλάδα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr