Τυροκαφτερή και κοπανισμένη κερδίζουν κάθε δύσκολο ουρανίσκο κι οι σαλάτες του πήραν ένθερμες κριτικές στη φετινή έκθεση μαζικής εστίασης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού Horeca από τους σεφ και τον κόσμο.
Ο ίδιος φροντίζει οι πρώτες ύλες να 'ναι καλές και τις επιλέγει από Μακεδονία, Θεσσαλία και Κρήτη. Επειτα από πολλή προσπάθεια και κόπο τα εδέσματά του έχουν κατορθώσει να βρουν και το δρόμο του ελληνικού σουπερμάρκετ. Σήμερα η εταιρεία «Alpha Gefsi» έχει 27 διαφορετικές σαλάτες, ανάμεσά τους σκορδαλιά, γιαουρτοτύρι με φέτα κι ελιά, καβουροσαλάτα, ενώ δεν λέει όχι και σε ξένες σαλάτες, ουγγαρέζα, ρώσικη κ.ά.
Μέσα από διεθνείς εκθέσεις και μεγάλη προσπάθεια έχουν κατορθώσει να βρουν το δρόμο των αγορών σε Γερμανία, Αγγλία και τελευταία Ισραήλ και ΗΠΑ. «Το "Greek Food" τραβάει πια πολύ στην Αμερική κι η Ελλάδα είναι καιρός να το αξιοποιήσει», λέει.
«Ο χώρος υποφέρει από μη ποιοτικές σαλάτες κι ευτυχώς όσοι τις δοκιμάζουν γίνονται πελάτες μας».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr