Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Το αεροδρόμιο αντιμετωπίζει «σημαντική διακοπή ρεύματος» εξαιτίας της φωτιάς, ανέφερε ανακοίνωση του Χίθροου.
«Για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων μας, το Χίθροου θα παραμείνει κλειστό έως τις 23:59 της 21ης Μαρτίου», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Προφανώς, η εξέλιξη αυτή προκαλεί ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες, καθώς ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις. Οι αρχές, πάντως, προειδοποίησαν έγκαιρα πως κανείς ταξιδιώτης δεν πρέπει να προσεγγίσει το αεροδρόμιο μέχρι τα μεσάνυχτα.
Η φωτιά στον υποσταθμό στο Χέις, στη δυτική περιοχή του Λονδίνου, έχει αφήσει χιλιάδες κατοικίες χωρίς ρεύμα και οδήγησε στην εκκένωση περίπου 150 ανθρώπων από τα γύρω κτίρια.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB), στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί δέκα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 70 πυροσβέστες.
Έχει δημιουργηθεί ζώνη ασφαλείας 200 μέτρων ως προληπτικό μέτρο, ενώ στους κατοίκους της περιοχής έχει δοθεί οδηγία να κρατούν κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρά τους λόγω του «μεγάλου όγκου καπνού».