Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Την ώρα που η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη και ένας δημοσιογράφος έκανε μία ερώτηση ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου» και προκλήθηκε αναταραχή.
Ο σκηνοθέτης προστάτευσε τον Ερντογάν και δεν έδειξε κάποιο πλάνο του, ενώ ο δημοσιογράφος δεν ήξερε τι να κάνει. Πήγε να σηκωθεί, τελικά ξανακάθισε και ζήτησε εσπευσμένα να προβληθούν διαφημίσεις/
Το πρόγραμμα έτσι διακόπηκε απότομα.
Μετά από περίπου 10 λεπτά, ο Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.
Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας, πάντως, ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.