Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Με τον Μανώλη Γλέζο παντρεύτηκαν το 1986 και στις 30 Μαρτίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο του.
Σοκαρισμένος από τον θάνατο της Τζώρτζιας Αργυροπούλου δήλωσε ο πρώην υπουργός Δημήτρης Στρατούλης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Τζόρτζια, καλό σου ταξίδι! Χάσαμε την αγαπημένη μας συντρόφισσα, Τζώρτζια Αργυροπούλου, σύζυγο του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου, σύντροφό του στη ζωή και στους αγώνες. Συνεχίζουμε τους αγώνες τους για ένα καλύτερο κόσμο. Καλή αντάμωση στους λόφους του ήλιου. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΓΛΕΖΟΥ (ΓΩΓΩ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ)
Αγαπημένη μας Τζώρτζια, σοκαρισμένοι από το απροσδόκητο και ξαφνικό φευγιό σου σε αποχαιρετάμε με μεγάλη οδύνη . Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έφυγες τόσο ξαφνικά, όταν προχθές συζητούσαμε για το πως θα ετοιμάσουμε μαζί την εκδήλωση τιμής και μνήμης ως «Ενωτική Πρωτοβουλία ΜέΡΑ 25 -Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά» στον αγαπημένο σου και αγαπημένο μας Μανώλη. Εσύ αποφάσισες, όμως, να πας κοντά στο Μανώλη να τον ενημερώσεις για να τη δείτε μαζί.
Πολυαγαπημένη μας Τζώρτζια. Στάθηκες δίπλα του σε όλους τους αγώνες στις τελευταίες δεκαετίες. Όπως στάθηκες και δίπλα μας στον αγώνα μας να σταθεί όρθια η Ανυπότακτη Αριστερά από το 2015 και με και με την αταλάντευτη παρουσία σου και με τις συμβουλές σου. Θα μας λείψεις πολύ .
Να είσαι όμως βέβαιη «στρατηγέ», όπως σε έλεγε ο Μανώλης, ότι θα τον τιμήσουμε, όπως του αξίζει και, κυρίως, θα συνεχίσουμε Ανυπότακτα τον αγώνα για Λευτεριά ,Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ισότητα για να είναι Λεύτερη η Πατρίδα και Πανανθρώπινη η Λευτεριά. Για να σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου και η καταστροφή της Φύσης».
Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΜέΡΑ25
Με συγκίνηση αλλά και περηφάνια, η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά αποχαιρετά την αγωνίστρια της Αριστεράς Γεωργία Αργυροπούλου που έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή.
Η δικιά μας Τζώρτζια, η σύζυγος του Μανώλη Γλέζου, κίνησε να βρει τον αγαπημένο της Μανώλη στο φως και στην αιωνιότητα πέντε ακριβώς χρόνια μετά τη δική του αναχώρηση.
Άνθρωπος σεμνός και δυναμικός, αυστηρός και δίκαιος, παθιασμένος και τρυφερός, η Γεωργία Αργυροπούλου αφήνει τις δικές της παρακαταθήκες και τους δικούς της αγώνες για την Αριστερά, τη δημοκρατία και την ισότητα.
Καλό ταξίδι γλυκιά μας Τζώρτζια, καλή αντάμωση με τον αγαπημένο σου Μανώλη. Όλα όσα ονειρευτήκατε και παλέψατε συνεχίζονται. Όλα είναι εδώ. Μέχρι την τελική τους δικαίωση.
Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στη 1.30 στο Α' Νεκροταφείο.