Το πανάκριβο παγωτό είναι φτιαγμένο από ένα...ιδιαίτερο υλικό που το κάνει μοναδικό και γευστικά και αισθητικά.
Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι η πρωτεΐνη από μέδουσες που περιέχει η οποία και αντιδρά με την θερμότητα του στόματος και εκτοξεύει τη γεύση σε πρωτόγνωρα επίπεδα αλλά και το γεγονός ότι... φωσφορίζει.
Ο Βρετανός επιχειρηματίας Charlie Francis, ίδρυσε την εταιρεία Lick Me I'm Delicious και υλοποίησε την ιδέα να κατασκευάσει παγωτό από μέδουσες σε συνεργασία με επιστήμονες από την Κίνα που κατασκεύασαν στο εργαστήριο την συγκεκριμένη πρωτεΐνη που συναντάται στις μέδουσες.
Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ένα scoop του παγωτού από μέδουσα κοστίζει 225 δολάρια με τους επιχειρηματίες, τους chefs αλλά και τους πελάτες να δείχνουν πως δεν επηρεάζονται από την τιμή αφού το "χρυσό" επιδόρπιο έχει γίνει ανάρπαστο.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr