Τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένα σημαντικό στήριγμα για αρκετές οικογένειες στη χώρα μας και συντελούν σημαντικά στην ενίσχυση της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας στη μαθητική κοινότητα. Τα προϊόντα που επιλέγονται για την παρασκευή των γευμάτων, η οποία γίνεται σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς Φορείς, είναι υψηλής διατροφικής αξίας και κυρίως τοπικής προέλευσης.
Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου, λόγω της λήψης των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το πλεόνασμα που πιθανόν να προκύψει από τα αδιάθετα γεύματα, ύστερα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, θα παραδίδονται στους Δήμους και θα διατίθενται σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr