Πρόκειται για έτοιμα προς μαγείρεμα γεύματα, εμπνευσμένα από ελληνικές σπιτικές συνταγές, που φέρουν την υπογραφή βραβευμένου με αστέρια Michelin Έλληνα chef, και τα οποία συνδυάζουν κυρίως το ποιοτικό ελληνικό ψάρι με εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το Κολυμβάρι της Κρήτης (ΠΟΠ), θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, πιπεριές Φλωρίνης, ελιές Καλαμών (ΠΟΠ), ασύρτικο κρασί Σαντορίνης (ΠΟΠ), ελληνικό γιαούρτι, ελληνική φέτα (ΠΟΠ) καθώς και ελληνικά λαχανικά και βότανα.
Αξίζει να σημειωθεί, πως τα προϊόντα της σειράς Kallimanis Greek Home Flavours είναι συσκευασμένα μέσα σε πρωτοποριακή σακούλα-λαδόκολλα, ώστε να τοποθετούνται απευθείας από την κατάψυξη τόσο στο συμβατικό φούρνο όσο και στο φούρνο μικροκυμάτων για να ψηθούν μέσα σε λίγα λεπτά.
Όπως εξηγεί στο "R" η κ. Ντίνα Καλλιμάνη, η εταιρία, στο πλαίσιο της επίτευξης των εξαγωγικών της στόχων, προχώρησε φέτος σε επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό της παλαιότερης εκ των δυο εργοστασιακών μονάδων που βρίσκονται στο Αίγιο.
Παράλληλα, και καθώς η εφαρμογή των πιο υψηλών προδιαγραφών στη διαχείριση ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων αποτελεί διαβατήριο για την περαιτέρω διείσδυσή στις διεθνείς αγορές, το ανακαινισμένο εργοστάσιο πιστοποιήθηκε με δυο διεθνή και βασικά πρότυπα για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, το International Food Service (IFS) με πιστοποίηση από τη Γερμανική & Γαλλική Ένωση Πωλητών Λιανικής, και το BRC Global Standards.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δυο πιστοποιητικά αποκτήθηκαν με τις υψηλότερες βαθμολογίες.
Δέσποινα Καραγιαννοπούλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr