Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, το Thomas Cook ξεκίνησε την δραστηριότητά του προσφέροντας αυθεντικά παραδοσιακά burgers, μέσω διανομών.
«Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με την δική του προτροπή κάναμε ένα μεγαλύτερο βήμα και φτιάξαμε μια μικρή PUB, στο νέο μας κατάστημα στο κέντρο του Χαλανδρίου.»
Τα burgers μαγειρεύονται καθημερινά και παρασκευάζονται από φρέσκο εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας και κοτόπουλο, ενώ συνοδεύονται με νόστιμα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στους αναπτυξιακούς στόχους της εταιρείας είναι οι Κηφισιά, Ερυθραία, Κέντρο Αθήνας, Γλυφάδα-Βούλα, Κυκλάδες, Επτάνησα.
Τα απαιτούμενα τετραγωνικά μέτρα ανά κατάστημα είναι 100 τ.μ. ενώ το μέσο ύψος της επένδυσης εκτιμάται στα 65 χιλ. ευρώ, ενώ υπάρχει και ενιαίο σημείο εισόδου (Entry Fees): 12.000 ευρώ.