Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Το κουμπί Home του smartphone της Apple είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες της συσκευής, και «κακός μπελάς» για την αμερικάνικη εταιρεία. Παραδοσιακά είναι αυτό που παρουσιάζει προβλήματα στους περισσότερους κατόχους iPhone και κάθε χρόνο κυκλοφορούν φήμες πως στο καινούριο μοντέλο θα έχει επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το ταϊβανέζικο site TechNews, η αλλαγή αυτή θα γίνει στο επόμενο iPhone 5s. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την αντικατάσταση του φυσικού Home Button με ένα capacity κρύσταλλο αφής από ζαφείρι, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην κάμερα του iPhone 5.
Επίσης, η φήμη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι η Apple θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή της.
Το επόμενο μοντέλο του δημοφιλούς smartphone της Apple αναμένεται να παρουσιαστεί μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, μαζί με το «φθηνό» iPhone.
Διαβάστε επίσης: