Εικόνες όπως αυτή του Ιταλού οδηγού αγώνων Τζιουζέπε Καμπάρι, ο οποίος τη δεκαετία του '30 δεν ξεκινούσε να τρέχει χωρίς ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, ή των μεταγενέστερων Γάλλων Πατρίκ Ντεπαγέ και Ζαν Πιερ Ζαριέ, οι οποίοι στο γεύμα πριν από την κούρσα απολάμβαναν ένα ποτήρι από επιλεγμένες κάβες, ανήκουν πλέον στο νοσταλγικό παρελθόν.
Περισσότερα στο penna.gr.
Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr