Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι μια μέθοδος μαγειρέματος ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Ειδικότερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχει περισσότερος χρόνος για μπάρμπεκιου στο σπίτι ή εξόδους για φαγητό σε ταβέρνες, οπού τα κάρβουνα καίνε ασταμάτητα.
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι το ψήσιμο στα κάρβουνα και ιδιαίτερα όταν αφορά κρέας ή προϊόντα του, έχει αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία.
Διαβάστε περισσότερο στο Penna.gr.
Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr