Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Το 1922, ο Don Jose Maria Bañuelos, ένας Μεξικανός αγρότης που -όπως όλοι οι Μεξικανοί- αγαπούσε την τεκίλα, τελειοποίησε μετά από χρόνια προσπάθειας την συνταγή για την απόλυτη τεκίλα: απαλή, γευστική και πάνω απ’ όλα υψηλής ποιότητας -ανώτερη από το παραδοσιακό pulque που έπιναν τότε στις τοπικές καντίνες. Το όνομα της τεκίλας του; «CAZADORES» δηλαδή «Οι κυνηγοί» και έμβλημά του, το μεγαλοπρεπές ελάφι, που θα βρεις μέχρι και σήμερα να περιφέρεται στα χωράφια της μπλε αγαύης στην ορεινή πόλη Arandas στο Jalisco του Μεξικού.
Περισσότερα στο monopoli.gr