Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Ανάλογα με το πώς αλλάζει ο φθορισμός κάθε βαφής, προκύπτει ένα χαρακτηριστικό «προφίλ» για κάθε ουίσκι. Η νέα μέθοδος -αντίθετα με τη φασματοσκοπία μάζας- δεν μπορεί να ανιχνεύσει πολύ μικρές ποσότητες ουσιών μέσα σε ένα ουίσκι όπως τα ίχνη τυχόν τοξινών, αλλά 'δουλεύοντας' περίπου όπως η ανθρωπινή γλώσσα, μπορεί να ξεχωρίσει αν δύο μπουκάλια ουίσκι που έχουν την ίδια ετικέτα, είναι όντως ίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr