Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Τη γέμιση της γαλοπούλας θα την βάλετε αμέσως πριν την ψήσετε. Αν την αφήσετε για ώρα στην ωμή γαλοπούλα, υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης.
Για πιο έντονη γεύση, πιο καλοψημένο κρέας και ζουμερή γαλοπούλα, βάλτε λίγη γέμιση και ανάμεσα στην πέτσα και το κρέας.
Προσοχή να μην παραγεμίσετε τη γαλοπούλα, καθώς η γέμιση θα φουσκώσει από μόνη της.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο citywoman.gr