Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Υλικά για 20 τρουφάκια
400γρ χουρμάδες (340γρ χωρίς τα κουκούτσια)
Χυμός από 2 πορτοκάλια
2 φλούδες πορτοκαλιού
1 ξύλο κανέλας
2 κ.σ. κακάο
½ φλυτζανιού νιφάδες βρώμης
1 φλυτζάνι καρυδόψιχα χοντροκομμένη
¼ κ.γλ. κανέλα
2 κ.σ. λικέρ της αρεσκείας μας
Για την επικάλυψη
Τρίμμα καρύδας
Σοκολάτα κουβερτούρα (μαύρη, λευκή, γάλακτος, ο, τι μας αρέσει!)
Ξηροί καρποί
Τρούφα
Βγάζουμε τα κουκούτσια από τους χουρμάδες και τους βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι με το χυμό των πορτοκαλιών, τις φλούδες και το ξύλο κανέλας. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 5-7 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώσουν και να ανακατευτούν τα αρώματα. Αποσύρουμε και περιμένουμε λίγο να κρυώσουν.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr