Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Υλικά
200 γρ νερό
500 γρ ζάχαρη
500 γρ χυμό λεμονιού
8 φύλλα μέντας
ξύσμα από ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
1. Διαλύουμε τη ζάχαρη σε ζεστό νερό, και προσθέτουμε τα φύλλα μέντας και το ξύσμα λεμονιού, αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Τότε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και περνάμε το σερμπέτι από μια σήτα. Φυλάσσουμε σε αποστειρωμένα μπουκάλια στο ψυγείο. Διατηρείτε για τρεις μήνες τουλάχιστον.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr