Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Παράλληλα, προσθέτει: «Αντί απαντήσεων για την ουσία των καταγγελιών μας, επιλέγει τον δρόμο των υπεκφυγών. Με τη σημερινή της ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει πάνω της το σκάνδαλο «Νικολάου», που προκάλεσε ζημιά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στον ελληνικό λαό την ίδια ώρα που η κ. Νικολάου αγόραζε πολυτελή κατοικία».
Ο Γ. Ραγκούσης κατέληξε επισημαίνοντας ότι «θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ».
Επιμένει ο Πολάκης
Την απόφαση του να δημοσιεύσει την διεύθυνση της οικίας της Σοφίας Νικολάου υπερασπίζεται ο Παύλος Πολάκης με νέα ανάρτησή του ισχυριζόμενος ότι οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων δεν είναι μυστικές.
Παρά τον νέο κύκλο αντιδράσεων που προκάλεσε η ενέργειά του, ο κ. Πολάκης επίθεται εκ νέου στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, δημοσιεύοντας εκ νέου φωτογραφίες του σπιτιού της.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του σημειώνει: «ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, δεν θα γλυτώσεις!! Έτσι να φαίνεται η «ευπρέπεια». Κάνε μήνυση και στα Σαιτ που δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το συμβόλαιο .(Από πότε είναι μυστικές οι κατοικίες των πολιτικών προσώπων;;)».
Συνεδριάζει την Τρίτη το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ
Πηγές από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει με την αποπομπή Πολάκη να προστατεύσει το κόμμα στην τελική ευθεία για τις εκλογές και να στείλει τρία μηνύματα: