Όσον αφορά τη συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως τελικά εξελίχθηκε σε μια αντιπαράθεση για τα trolls του twitter και τα χάσταγκ. Επιπλέον, υπογράμμισε πως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για την υπόθεση Λιγνάδη.
Όπως σημείωσε, ο απευθείας διορισμός του στο Εθνικό Θέατρο είναι μια πολιτική ευθύνη διότι δεν έγιναν με ανοιχτές διαδικασίες στο open.gov. Επιπλέον, από τις 5 Φεβρουαρίου που δόθηκε η συνέντευξη που φωτογράφιζε τον Λιγνάδη έως και τις 22 Φεβρουαρίου (που κατατέθηκε η πρώτη καταγγελία στις Αρχές) υπήρχε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που έλεγε ότι η παραίτηση Λιγνάδη είναι για προσωπικούς λόγους, 48 ώρες μετά η Μενδώνη δήλωσε ότι είναι επικίνδυνος.
Ενώ με αιχμή τόνισε πως «είναι μείζον ζήτημα η ανάληψη πολιτικής ευθύνης να συνδυάζεται και από παραιτήσεις».
Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως στο Κίνημα Αλλαγής κανείς δεν θεωρεί ούτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή βουλευτής της ΝΔ είναι βιαστής ή παιδεραστής. Αντίστοιχα και κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βιαστής επειδή υπάρχει και επιχείρημα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας.
Τέλος, εξήγησε ότι το Κίνημα Αλλαγής, έχει καταθέσει 8 άξονες και προσωπικά η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας αλλά και για τη στήριξη του κινήματος #MeToo.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr