Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Η έδρα της κυρίας Ασημακοπούλου θα πάει πιθανότατα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο καθώς ο κ. Γιάννης Μιχελάκης που προηγείται στην λίστα δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει από την πολιτική.
Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα παραιτήθηκε από βουλευτής ο υποψήφιος με την ΝΔ Γιώργος Αμυράς και η έδρα του πήγε στο Ποτάμι με το οποίο είχε εκλεγεί τον Σεπτέμβριο του 2015 και την κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη.
Πλέον, εκκρεμεί η παραίτηση της κυρίας Κατερίνας Μάρκου, που και αυτή έχει ενταχθεί στην ΚΟ της ΝΔ και συμμετέχει στις ευρωεκλογές με το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο αν και είχε εκλεγεί με το Ποτάμι. Η έδρα της θα πάει στον κ. Νίκο Νυφούδη.