Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Το ποτάμι ζητά υπερυπουργό χωρίς να ρίξει στο τραπέζι συγκεκριμένα ονόματα (σσ: μολονότι είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες το όνομα του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη) και ειδική δομή για τα παιδιά των προσφύγων/μεταναστών και τα ασυνοδευτα.
Όπως λένε στο reporter.gr κύκλοι της παράταξης «λέγοντας ειδική δομή δεν εννοούμε μόνο φροντίδα, σίτιση και διαμονή αλλά και εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη. Επίσης ο κ. Θεοδωράκης ζητά σαφή διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών και εθνικό σχέδιο για τον έλεγχο των ροών.»
Τέλος ο πρόεδρος του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης ζητά από τον κ. Τσίπρα να αναγνωρίσει τις ευθύνες της κυβέρνησής του για τη σημερινή κατάσταση.