Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο πηγή που γνωρίζει το θέμα, τονίζοντας ότι παρότι η συμφωνία ύψους 1,2 δισ. ευρώ υπεγράφη το 2014, η νέα ελληνική κυβέρνηση φέρεται να θέλει τώρα μερίδιο στην κοινοπραξία.
Παράλληλα, σύμφωνα με Reuters, η Αθήνα θέλει επίσης να μειώσει σε επτά τον αριθμό των αεροδρομίων που περιλαμβάνονται στη συμφωνία.
Από την πλευρά της η Fraport σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ήταν πρόθυμη να εξετάσει μια περιορισμένη κρατική συμμετοχή, αλλά μόνο αν οι όροι συμφωνηθούν απ' όλες τις πλευρές.
Αυτό δήλωσε η πηγή, που επικαλείται το πρακτορείο, προσθέτοντας πως ο επικεφαλής της Fraport , Στέφαν Σούλτε συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με Έλληνες αντιπροσώπους.
Η Fraport ανακοίνωσε πως είχε εποικοδομητικές συνομιλίες με αντιπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης για την πώληση, αλλά αρνήθηκε να κάνει γνωστές λεπτομέρειες.
Προηγουμένως είχε δηλώσει πως αναμένει ότι η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του 2015 ή στις αρχές του 2016, ενώ στο προηγούμενο χρονοδιάγραμμα προβλεπόταν να έχει ολοκληρωθεί κατά το τρίτο τρίμηνο του 2015.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr