Παρά την έλλειψη που παρατηρείται ακόμα και στη Μόσχα, το ακριβότερο χαβιάρι του κόσμου, το χαβιάρι Μπελούγκα από οξύρυγχο Κασπίας ήταν ένα από τα βασικά του μενού που προσφέρθηκε στην ελληνική αποστολή από το Κρεμλίνο. Για τους Ρώσους βεβαίως η κατανάλωση χαβιαριού είναι συνηθισμένη υπόθεση, καθώς σε πολλές περιοχές της Ρωσίας και ιδιαίτερα στις πιο ανατολικές το χαβιάρι είναι σαφώς φθηνότερο από το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας.
Στο μενού, υπήρχε ακόμα μανιταρόσουπα, από μανιτάρια ποικιλίας μορχέλα, τα δεύτερα ακριβότερα μετά την τρούφα, αλλά και σαλάτα με παντζάρια.
Οι Ρώσοι είχαν πάντως προνοήσει για να έχουν και νηστίσιμη για το κυρίως πιάτο. Έτσι Ρώσοι και Έλληνες Ορθόδοξοι, μπορούσαν να διαλέξουν ανάμεσα σε ψάρι ή χοιρινό για το κυρίως, ενώ οι συνδαιτυμόνες, απόλαυσαν λευκό ρωσικό κρασί του 2012
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr