Κάτω από τα αλμυρίκια με ιδιαίτερη φροντίδα στην λεπτομέρεια, οι οικοδεσπότες, ο άνθρωπος πίσω από τη δυναμική εταρία Paliria, o Κώστας Σουλιώτης και Βέρα Πολίτη, έχουν δημιουργήσει μια γωνία γευσιγνωσίας, με εξαιρετικά υλικά από την ελληνική γη και με συνταγές που έχει επιμεληθεί ο Chef Θοδωρής Γρηγοριάδης.
Μια σύντομη περιγραφή των πιάτων ημέρας είναι το Σπαγγέτι σφυρίδα αυγοτάραχο (Sauvignon blank, λεμόνι, αυγοτάραχο), Τσιπούρα στην σούβλα (Πικλα κρεμμυδιού, χειροποίητες πίτες, μαρινε γαρίδα, πεστο μυρωδικών της Σίφνου, γαρίδα crudo)
Λαβράκι γούνα (Μαγειρεμένη σε βούτυρο Κέρκυρας, με λεμόνι κονφι, Ασύρτικο, καπαροσαλάτα Σίφνου και φάβα Σαντορίνης) Φαγκρί με σπιτικές χυλόπιτες
(Φιλέτο φαγκρί στην σχάρα με σπιτικές χυλόπιτες ντοματίνια Κρήτης και φουρνιστή σάλτσα ντομάτας με μεσογειακά αρωματικά)
Ο κατάλογος του Alyelo έχει επιλογές για όλες τις προτιμήσεις, με πλούσιες σαλάτες αλλά και ωμά πιάτα, από ceviche, carpaccio μόσχου και ψαριού, crudo καραβίδα, τόνο με αλμύρα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο το menu έχει και maki rolls που έχει εμπνευστεί ο chef από την διεθνή και ελληνική κουζίνα.
Οι μεζέδες, τα κυρίως πιάτα και τα πιάτα της παρέας αποτελούν μια μεγάλη λίστα επιλογής για όλα τα γούστα.
Εντυπωσιακά πλούσιος είναι ο κατάλογος και του πρωινού menu με ομελέτα, σπανακοτυρόπιτάκια, καγιανά με μυζήθρα Σίφνου, Truffle eggs Πεινιρλί , beef Royal , αλλά και γι αυτούς που προσέχουν λίγο παραπάνω την διατροφή τους υπάρχει η επιλογή των ιδιαίτερα προσεγμένων super foods.
Για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους με ένα δροσιστικό aperitif, κάτω από την ξαπλώστρα το Alyelo έχει δημιουργήσει φέτος και απολαυστικά κοκτέιλς που θα κάνουν την ώρα του μπάνιου σας στη θάλασσα ακόμα πιο μαγευτική.
To Alyélo επιβεβαιώνει το τίτλο του που σημαίνει ανεμελιά και χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα. Είναι η απλότητα του αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού, μέσα από δημιουργικά πιάτα, εκλεκτά κρασιά και δροσιστικά cocktails.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr