Όπως επεσήμανε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα μετουσιώνει σε πράξη βασικούς στόχους της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού καθώς:
-Ενισχύει τη βιωσιμότητα με επανάχρηση κτιριακού αποθέματος, και εφαρμόζοντας φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, μεριμνώντας για την ενεργειακή απόδοση και τη εξοικονόμηση πόρων.
-Δημιουργεί δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, πέρα από την τόνωση στον κλάδο των κατασκευών και συναφών δραστηριοτήτων, κατά το στάδιο της κατασκευής του.
-Συμβάλλει στην χρονική και χωρική επέκταση της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς λειτουργεί όλον τον χρόνο σε έναν αναπτυσσόμενο πόλο τουριστικής δραστηριότητας στην Αττική.
-Δίνει έμφαση στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής δημιουργίας, της ελληνικής οινοποιίας και ζυθοποιίας, καθώς και στη αξιοποίηση ελληνικών τοπικών προϊόντων.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr