Βρίσκεται στον κόλπο του Ορνού και φέρει την αρχιτεκτονική υπογραφή των K-Studio και τη σφραγίδα της εσωτερικής διακοσμητικής ταυτότητας του Βαγγέλη Μπόνιου με το Studio Bonarchi. Οι υπηρεσίες του διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές της ανά τον κόσμο πολυτελούς διαμονής.
Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει επεκτείνεται στις κρυφές μυστικές διευθύνσεις του νησιού κατευθείαν από τους ιδιοκτήτες του, ενώ οι αγνές γεύσεις του περικλείουν μέσα τους μυρωδιές Ελλάδας. Κι όλα αυτά σε έναν περιβάλλοντα χώρο που υμνεί τη φυσικότητα του νησιού και μαζί την αναζωογονητική επίδραση της παρέας και της γειτονιάς.
Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αποπνέουν ηρεμία, απλότητα και εκλεπτυσμένη κομψότητα. Τα υλικά -μασίφ ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, λυγαριά- υποστηρίζουν τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας, ενώ οι ανεπεξέργαστες σχεδόν υφές τους, το βουρτσισμένο ξύλο της βελανιδιάς, η αμμοβολημένη πέτρα, το σφυρηλατημένο μέταλλο και τα λινά υφάσματα, παραπέμπουν στην αγνότητα και ειλικρίνεια της πρώτης ύλης. Οι χρωματικοί τόνοι είναι γήινοι -το χρώμα της στάχτης, το γκρι-μπεζ, το σκούρο καφέ, το μαύρο του κάρβουνου, το υπόλευκο- δημιουργώντας ούν μία ατμόσφαιρα που συνδιαλέγεται με τη μοναδικότητα του τοπίου και γίνεται ένα με αυτό -μέρος του και αναφορά του.
Οι -63 τ.μ. εσωτερικά και 90 τ.μ εξωτερικά- 25 σουίτες του Kalesma Mykonos διαθέτουν όλες ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και είναι αφιερωμένες στην πεμπτουσία της ζωής. Εδώ βαδίζεις ξυπόλυτος πάνω στην πέτρα και απολαμβάνεις την ελευθερία του υπαίθριου ντους. Και δεν χορταίνεις να βλέπεις την ανατολή του ηλίου, μαγευτική στις μύριες αποχρώσεις της. Η ιδιωτική βεράντα μια ξεκούραστη όαση προσφέρεται για χαλάρωση και θερινή ραστώνη αλλά και για ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια. Όσο για τις δύο βίλες του συγκροτήματος -240τ.μ εσωτερικού και μέχρι 300 τ.μ εξωτερικού χώρου-, πρόκειται για την επιτομή της πολυτέλειας.
Το πιο επικοινωνιακό σημείο του ξενοδοχείου, είναι το ίδιο το εστιατόριο του. Δημιουργημένο από τους Έλληνες ιδιοκτήτες των Αθηναϊκών εστιατορίων Pere, Ubu & Sea Spice, το εστιατόριο Pere Ubu στο Kalesma Mykonos μέλλει να πρωταγωνιστήσει στη γαστρονομική σκηνή του νησιού. Με ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά και με μία διάθεση αναβίωσης των ηλιόλουστων κυριακάτικων συναθροίσεων γύρω από το τραπέζι, η μυκονιάτικη εκδοχή του Pere Ubu είναι αφιερωμένη στην έννοια της «κοινωνίας», της σύνδεσης των καλεσμένων. Από τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού το πρωί, μέχρι τα δροσιστικά κοκτέιλ την ώρα του μεσημεριού αλλά και του δείπνου, αυτός ο χώρος, προέκταση της πισίνας υπερχείλισης, είναι φτιαγμένος για να πίνεις, να δοκιμάζεις, να γελάς, να μοιράζεσαι, να ανήκεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr