Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr

Παράλληλα, ο οργανισμός επισημαίνει ότι ολοκληρώθηκε η καταβολή των ενισχύσεων που αφορούν απώλεια παραγωγής:
- στην καλλιέργεια φασολιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών,
- στην καλλιέργεια κρόκου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης,
- στην καλλιέργεια αμυγδάλων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας για ζημιές που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Ετήσιο 2017».
Την Τρίτη η καταβολή 907.000 ευρώ σε 921 δικαιούχους
Αύριο Τρίτη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς 921 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων αποζημιώσεις ύψους 907.288 ευρώ. Όπως σημειώνει ο ΕΛΓΑ, η πληρωμή αφορά κυρίως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος ζημιάς 2018 και 2019.
Διευκρινίζεται ότι για το έτος ζημιάς 2018 και 2019 καταβάλλεται το 90% των αντίστοιχων αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου.
Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, θα κατευθυνθεί στο νομό Λακωνίας και ακολουθούν οι νομοί Καβάλας και Μεσσηνίας.