Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
![Reporter.gr on Google News](/images/google%20news/reporter%20news%20300x100.png)
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του ΔΑΑ 15 χιλιάδες φτηνά εισιτήρια διατέθηκαν σε επιβάτες, ενώ για κάθε εισιτήριο απλής μετάβασης κάτω των 10€, το αεροδρόμιο προσέφερε στις αεροπορικές εταιρείες 25€, με στόχο να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες μετακίνησης των Ελλήνων, τόσο στους νησιωτικούς όσο και στους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας μας για την περίοδο αυτή.
Την πρωτοβουλία αυτή υποστήριξαν θερμά όλες οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια εσωτερικού (Aegean Airlines & Olympic Air, Ryanair, Astra Airlines, Ellinair, Minoan Airlines, Sky Express και Volotea), οι οποίες διέθεσαν στην αγορά συνολικά 15.000 εισιτήρια απλής μετάβασης από 0€-10€.
Τα αποτελέσματα αυτής της ενέργειας ήταν άμεσα και εντυπωσιακά καθώς κατά την περίοδο αυτή παρουσιάστηκε αύξηση στους Έλληνες επιβάτες του εσωτερικού της τάξεως του 31%.