Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη για ελαφρύτερα κρασιά, χαμηλότερης περιεκτικότητας σε αλκοόλη αλλά και σε θερμίδες, το Κτήμα Σεμέλη δημιούργησε το LOW, το πρώτο μερικώς αποαλκοολωμένο κρασί ελληνικής παραγωγής.
Προϊόν καινοτομίας και της πολύχρονης εμπειρίας του Κτήματος στη παραγωγή κρασιών ανωτέρας ποιότητας, το LOW προσφέρει μία εμπειρία γεύσης πλούσια και αυθεντική αλλά με λιγότερο από το 50% αλκοόλης και το 40% των θερμίδων, από ένα «τυπικό» κρασί περιεκτικότητας 12,5% αλκοόλ.
Η παραγωγή του χρησιμοποιεί όλη τη σοφία που απαιτεί το καλό κρασί για να γίνει. Με την Τεχνολογία Μεβρανών (Membrane Technologies), αφαιρείται μέρος της αλκοόλης διατηρούνται όμως αναλλοίωτα το άρωμα και η γεύση του.
Το LOW περιέχει μόλις 6% αλκοόλ. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στην υπεύθυνη κατανάλωση κρασιού, προσφέροντας μία εναλλακτική, ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας.
Το LOW διατίθεται στην αγορά σε λευκό και ροζέ και αποτελεί την ιδανική πρόταση στα all day café bars, την παραλία, τα trendy food restaurants, τα καταστήματα deli και φυσικά για το σπίτι.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr