Στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» διακεκριμένοι chef της περιοχής, με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπουγιούρη, θα παρουσιάσουν παραδοσιακές συνταγές της Περιφέρειας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των παραγωγών/εκθετών, όπως τα τυροκομικά προϊόντα, το ελαιόλαδο, το ξύδι, χυμούς, γλυκά και μαρμελάδες, σάλτσες και αρτοσκευάσματα, και φυσικά τα κρασιά της περιοχής.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τους παραγωγούς, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες.
Επιπλέον οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Περιφέρειας στο ειδικά διαμορφωμένο section Olive Oil Bar υπό την καθοδήγηση του olive oil expert και συμβουλο ελαιολάδου κο Γιάννη Καρβέλα. Ενώ οι λάτρεις κρασιού θα μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά της Περιφέρειας συγκεντρωμένα στην πλατεία οινογνωσίας Wine Walk υπό την επιμέλεια του sommelier κου Χρήστου Σιώμου.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr