Η διοργάνωση «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2018, και κατόπιν της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, θεσμοθετήθηκε, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της μπύρας στη χώρα μας.
«Έτσι λοιπόν και φέτος, η αγαπημένη εκδήλωση των φίλων του ζύθου- και όχι μόνο- επιστρέφει δυναμικά για 4η χρονιά.
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, υποστηρίζοντας σταθερά την εν λόγω πρωτοβουλία, ανοίγει για το κοινό το ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα, με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της μπύρας, να περιηγηθούν στους χώρους παραγωγής της, να συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα sessions γευσιγνωσίας, καθώς και να γευτούν τα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Επισημαίνεται, ότι για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, βάσει του ορίου ατόμων ανά ομάδα.
Για αυτό και η εταιρεία προτρέπει, «να επικοινωνήσετε για κρατήσειςθέσεων σχετικά με τις ακόλουθες δράσεις:
- Ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις παραγωγής μπύρας
Βασική ενημέρωση για τα στάδια παραγωγής ζύθου εντός του χώρου παραγωγής, σε ομάδες των 25 ατόμων.
Διάρκεια ξενάγησης: ~ 30’ Ώρες ξεναγήσεων: 11.30 / 12.30 / 13.30 / 15.00 / 16.00
- Sessions γευσιγνωσίας
Παρουσίαση σχετικά με τις βασικές κατηγορίες της μπύρας και τις βασικές αρχές της γευσιγνωσίας της, σε ομάδες των 8 ατόμων.
Διάρκεια γευσιγνωσίας: ~ 45’ Ώρες γευσιγνωσίας: 14.30 / 16.00
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου), 10.00- 17.00 έως και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στα παρακάτω στοιχεία: Κα. Ταξίδη, τηλ. 6936 600921
K. Κωστάκης, τηλ. 6932 653666
Επισημαίνεται ότι η κατανάλωση μπύρας αφορά σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, ενώ πάντα καταναλώνουμε υπεύθυνα!».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr