Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος διακρίθηκε στις κατηγορίες Food Safety Culture Stand Out και Excellent Food Related Training Scheme, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την ηγετική του θέση στον κλάδο της εστίασης.
Η κ. Χριστίνα Πάνου, Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας του Ομίλου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτές τις διακρίσεις. Για εμάς είναι πάντα σημαντικό να βραβευόμαστε για επιτεύγματα που αφορούν στους τομείς της κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης, αφού πρόκειται για δύο στρατηγικές προτεραιότητες, που είναι ενσωματωμένες στο DNA των σημάτων μας από τα πρώτα κιόλας βήματά τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να πρωτοπορούμε σε ότι κάνουμε.”
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr