Κατά τη διάρκεια των 4 ων ημερών της έκθεσης, πλήθος επαγγελματιών είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει προϊόντα που έχουν τηγανιστεί στα βελτιστοποιημένα έλαια της σειράς Bunge ProCuisine, η οποία δημιουργήθηκε από τη διεθνή ομάδα R&D της Bunge, σε συνεργασία με έμπειρους chef, αποκλειστικά για τους επαγγελματίες της εστίασης.
Η σειρά αναδεικνύει την πλούσια γεύση των προϊόντων, δεν περιέχει φοινικέλαιο και, μεταξύ άλλων, προσφέρει σταθερή ποιότητα επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση κόστους της τάξης του 50%.
Η πρώτη συμμετοχή της Άλφα Quality Foods στην έκθεση κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς πέρα από τη μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο, προέκυψαν και σημαντικές συμφωνίες με αξιόλογους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν οργανωμένα δίκτυα στον χώρο HO.RE.CA.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr